Over ons Specialismen

Specialismen

BOLD Company is een recruitmentbureau dat zich richt op de bemiddeling van software developers. Met onze bewezen manier van werken hebben wij al vele kandidaten kunnen helpen met hun vervolgstap in hun carrière. We focussen ons op de volgende programmeertalen en technieken:

  • PHP
  • .NET & C#
  • Java
  • OutSystems
  • Mendix
  • Frontend development

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je solliciteren? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina. Iedere dag aantrekkelijke openstaande vacatures door heel Nederland beschikbaar gesteld voor jou! Dagelijks breiden wij onze database uit met nieuwe vacatures. Dus houd de vacatures goed in de gaten!

Recente vacatures

Recente IT Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Specialist
Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden van IT-vacatures die bij jouw kwaliteiten matchen.
Begeleiding
We begeleiden, helpen en adviseren jou van A tot Z tijdens je sollicitatieproces.
Focus
Onze recruiters zijn gespecialiseerd per niche, regio en soort dienstverband. Driedubbele focus dus!
Eerlijk
Wij werken op basis van vertrouwen en transparantie. We doen niet aan warme broodjes.
Flexibel
Heb je vragen? We zijn altijd goed bereikbaar, ook buiten de standaard kantooruren om.
Data controle
Jij hebt controle over jouw data. Op ieder moment kun je jouw gegevens aanpassen of verwijderen.

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen