Reviews

Lees hier wat anderen zeggen over de ervaringen met BOLD Company.
Senior PHP developer

Frank van Papenrecht

Ik heb hele goede ervaringen met Lee. We hebben in diverse prettige gesprekken interessante vacatures doorgenomen, waarbij Lee duidelijk heeft laten zien zich in mensen te verdiepen om de beste match te vinden tussen werkgever en werknemer. Lee is daarbij zeker niet opdringerig; hij is reeel, weet dat de arbeidsmarkt voor IT-ers goed is en laat de werkzoekende is zijn waarde. Dat zie je niet bij alle recruiters en dat maakt de samenwerking met Lee erg prettig.

Senior software developer

Sylvester Machielse

Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.

Senior .NET developer

Bas Paap

Hele prettige samenwerking. Sander wist goed in te schatten welk niveau ik had en wat ik precies zocht in een werkgever. Toch kwam hij daarnaast met een aantal onverwachte vacatures die niet helemaal aan leken te sluiten bij wat ik zocht, maar na een of twee gesprekken wel degelijk hele interessante opties bleken te zijn. De communicatie met Sander is heel gemakkelijk en hij kwam steeds snel bij me terug met antwoorden of resultaten. Ook heeft hij buitengewoon goede arbeidsvoorwaarden voor me weten te onderhandelen. Kortom, een fijne persoonlijke aanpak, goede communicatie en heel goede resultaten.

Outsystems Consultant

Nordin Ahdi

Wie op zoek is naar een volgende stap of nieuwe uitdaging binnen de IT sector en samen wilt werken met een specialist die jouw wensen en doelen helpt te "finetunen", een breed netwerk aan connecties geniet, jou door dik en dun blijft adviseren en steunen, altijd voor je klaar staat en pas rust als hij jouw wens(en) heeft volbracht, die wil ik van harte adviseren om eens met Lee in gesprek te gaan en zelf te ontdekken wat ik heb ervaren. Lee, je bent een topper!

Senior Software Engineer

Robin Witteman

Lee heeft mij benaderd met een mogelijkheid waarvan ik in eerste instantie meer informatie wilde. In tegenstelling tot veel andere recruiters, vroeg Lee mij niet direct om mijn cv, deed hij niet geheimzinnig over wie de klant was en ook niet moeilijk over wat de vacature was. Het risico is dan natuurlijk dat ik zelf de klant benader, maar juist door deze aanpak had ik vertrouwen in Lee. Lee heeft mij verder goed begeleid in het daaropvolgende traject en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Software Architecture and Engineering

Sean Schouten

Geen ruis. Matches van niveau. Matches die ook echt matchen. Sander is jammer genoeg het type recruiter die hedendaags moeilijk te vinden is. Van het allereerste contactmoment tot en met d-day zat twee weken tijd. In deze twee weken heeft Sander bij zes organisaties gesprekken gepland. Twee oriënterende gesprekken bij organisaties die net op de grens lagen van wel/niet matchen waarin ik inzichten heb verworven in wat het is dat ik wil. De vier overige gesprekken waren absoluut "on-the-money". Hoewel ik een best wel open-minded individu ben had ik van de organisatie waar de keuze uiteindelijk op is gevallen vooraf bedacht dat het geen match kon zijn. Achteraf moet ik Sander bedanken voor zijn inzichten en overtuigingskracht. Zonder deze kwaliteiten was de kans erg klein dat ik bij de organisatie waar ik nu werkzaam ben op gesprek was geweest. Dankjewel Sander! Ik vond het erg fijn om met jou de volgende stappen in mijn carrière te maken. Mocht het ooit weer kriebelen, dan ben jij de aangewezen persoon!

Senior Software Ontwikkelaar

Micha Demmers

Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent.

Software Developer Mendix

Richard Loupatty

Als freelancer besloot ik op een geven moment naast .NET, Mendix low-code ‘erbij te doen’. In de daaropvolgende periode ging ik naarstig op zoek naar Mendix-projecten. In de zoektocht naar meer Mendix ervaring stuitte ik op Bold Company. Sander Trommelen belde mij meteen op en in ons eerste gesprek maakte ik hem al duidelijk dat ik niet voor een vast contract ging. De stap van freelance naar een vast contract is een stap waarbij vooral gevoelens de boventoon voeren, dus dat doe je niet zomaar. Na een aantal gesprekken heeft hij mij toch weten over te halen om vrijblijvend een gesprek aan te gaan bij een Mendixpartner. Dat triggerde ook meteen om (via andere buro’s) bij andere Mendix-patrtners een gesprek te beginnen. Sander bleef daarna echter met veel belangstelling te informeren naar ‘waar ik zat’ in het traject en zal ongetwijfeld hard aan het werk zijn gegaan om mij en 'zijn' Mendixpartner tot elkaar te brengen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een hele goede, mooie aanbiedingen van meerdere Mendixpartners. Tot op het laatste nippertje was de kans groot dat het bij freelancen zou blijven, maar vandaag getekend voor een vast dienstverband. Bij een bedrijf, waar het gevoel van en ruimte voor ondernemerschap duidelijk aanwezig is. Het juiste bedrijf voor mij en door Sander vertegenwoordigd. Ik blij, het bedrijf blij."

Mendix Consultant

Hugo Ernst

Lee is een professionele recruiter die zich goed kan inleven in de kandidaat. Het is fijn om met Lee op een informele wijze te kunnen bespreken wat je skills zijn, waar je ambities liggen en wat de mogelijkheden zijn binnen de markt . Daarnaast heeft hij ook goede tips die het verschil kunnen maken gedurende het proces van solliciteren. Kortom, Lee heeft mij bijzonder goed begeleid en daar ben ik hem dankbaar voor.

OutSystems Technology Specialist

Miguel Seabra Melo

I have recently had the pleasure to interact with Sander when he reached out to me to make me aware of a very interesting work proposition. Throughout the whole process, Sander was courteous and showed a remarkable willingness to help and answer any question, even beyond the specifics of the position. I would openly recommend Sander for his professionalism and friendliness!

Software Engineer

Floris Venhuizen

Na mijn afstuderen zocht ik naar een nieuwe uitdaging, BOLD Company heeft mij daarbij geholpen. Sander was mijn contactpersoon en het contact was erg prettig. Communicatie was vlot en reactie was snel. Ik ben zeer tevreden over de diensten van BOLD Company!

Chief Design Officer

Richard Edens

Lee Hu is een buitengewoon sociale man die echt probeert het beste te realiseren voor zijn klanten. Ik ken hem als een iemand waarmee ik ontzettend goed kon schakelen. Iemand die begrip had voor mijn persoonlijke situatie en wensen. Hij heeft me aan een prachtige nieuwe uitdaging geholpen. En ik beveel hem van harte toe!, Bedankt Lee.
Product Owner

Jeroen Wernsen

I consider myself lucky that Lee was my recruiter. After a very extensive intake and because of his large amount of contacts in the field, he was able to find me a lot of well-matched opportunities. With his excellent communicative skills and good understanding of the recruitment process he coached me thoughout the entire process, guiding me with good advice me untill a contract was signed at my number 1 choice.

Outsystems Expert Web Developer - Senior Outsystems Consultant

Lennart Kraak

Toen Lee mij op het juiste moment benaderde met een leuke functie, deed hij dat met een net bericht. Ook in de verdere communicatie, zowel telefonisch en per mail, kwam hij over als iemand die zijn best voor je doet en interesse heeft in je wensen. Hij kon mij voorzien van goede adviezen tijdens het traject, wat heeft geresulteerd in een mooie functie bij een leuk bedrijf.

Co-Creatie Manager

Hans de Ree

Lee van Bold Company is een zeer warme, professionele intermediair, waarmee het prettig werken is. Wat andere bureaus beloven, doet hij. Tevredenheid van kandidaat en werkgever is voor hem echt het allerbelangrijkst. Ook al konden we zijn kandidaat niet plaatsen, we houden een zeer prettig gevoel over aan de samenwerking. Een dikke aanrader!!

Programmeur

Dimitri Duvanskij

Snelste recruiter ooit! Om 11:00 sprak ik Lee voor het eerst, om 14:00 had ik al een sollicitatiegesprek, iets voor 17:00 had ik mijn contract binnen en dat allemaal op dezelfde dag. Plus overmorgen mag ik al beginnen bij mijn nieuwe baan.

Low Code Developer

Rawi Bodha

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Lee Hu mij zeer goed geholpen. Hij hield mij altijd netjes op de hoogte van alle updates zonder opdringerig te zijn en altijd bereikbaar voor vragen en gaf uitstekend advies. Ik beveel Lee zeker aan als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging!

Software Engineer

Lars Wesselius

Lee heeft me op een goede en nette manier begeleid naar een nieuwe positie. Ik ben erg tevreden met hoe het contact tussen mij en Lee ging.

OutSystems Consultant

Selwyn de Jonckheere

Ik ben via Lee van Bold Company bij Transfer Solutions terecht gekomen. Aanvankelijk heb ik op een andere vacature gesolliciteerd via Bold, nadat daar geen match bleek in te zetten heeft Lee een intake gedaan en op basis daarvan een aantal vacatures aangeboden die goed aansluiten op mijn interesse en ervaring. Lee heeft mij in het traject uitstekend begeleid, zowel op persoonlijk gebied als in mijn cariereplan. Uiteindelijk hebben we samen een weloverwogen keuze kunnen maken en heb ik bij een hele mooie werkgever kunnen beginnen.

OutSystems Developer

Filipa Rebelo

I'm very thankful to have been contacted by Sander to look for other job opportunities. I was not searching for nothing but his linkedin message rose my interest. Sander is very professional, cordial and enthusiastic, always caring about how the things are going with me. I couldn't be more happy because he found a great company to work on.

Software Engineer

Rivelino Marica

It’s my pleasure to provide this recommendation for Sander Trommelen as he pursues the Senior Consultant position with BOLD Company. As a Software Developer on the Dutch IT market for the past years, I had contact with Sander on a day-to-day basis. He has impressed me with his warmth, wisdom, and kindness online, over the phone, and in person. Sander Trommelen embodies a “customer-centric” philosophy and delivers an extraordinary recruitment experience to his clients.
A few months ago, for example, he spent an hour talking with me about my position and future wishes. And used this information to find the right company for me. And he did. I'm confident that Sander can find good Software developer positions for his clients, add interesting IT Companies. Thank you Sander.

Software Engineer

Ivan Codo-Sotelo

Sander is a honest person who listens very carefully to my wishes and needs. He found a good match for me, introduced me to a great company, and gave actionable suggestions on how to increase my chance of getting hired. This resulted in a nice contract. Beside that Sander helped me with all the information I needed to relocate. In the first days after arriving in Amsterdam I needed help to get documents, and find my way into the city, and Sander helped me in all these situations. He definitely is the person that you need if you are moving to another country, now I'm employed after only 6 days after arrived in Amsterdam. If you ever need a job I would definitely recommended Sander.

Programmeur

Reinier Klarenberg

Sander has given me an exciting challenge, from Java to C#, which is a lot of fun! During the process of finding me a job I have build up confidence Sander was able to deliver results, mainly due to the fact he explains what is real and what is not. Now working for a company he has suggested, I am convinced he is able to discover what my preferences were when looking for a job whilst not telling him the entire story.

Mobile Application Developer

Marian Hristov

After my recent experience of working with Sander I can summarise that he is really responsible and pursuing to finish every task in the shortest term possible. Without his personal responsibility and strong initiative to arrange the best conditions available for its recruiters I wouldn't have the amazing position I have today.

Backend Developer

Kasper van der Heijden

Sander heeft een mooie job voor mij gevonden. Hij is behulpzaam, en vlot!

.NET Consultant

Martijn de Graaf

Very professional and personal company. They really know how to help you! Super happy with the cooperation and landed the perfect job!!

Developer

Niek den Breeje

Fun, friendly and straightforward guy. Has helped me make massive steps in my career. Recommend!

Senior Software Engineer

Michael Hansmar

Sander heb mij goed geholpen om mijn laatste baan te vinden. Hij is professional en heel hulpvol maar heb ook tijd voor wat gezelligheid. Het is een genoegen geweest om met Sander samen te werken.

.NET developer

Marco de Jong

I've met Lee when I was looking for a new job. He contacted me on my mobile just hours after I responded to a job offer that was offered through Bold Company. We've spent a hour or so on the phone where he asked me some very to the point questions about the job that I'm looking for.

Over the past few weeks he gave me some job opportunities that were just what I was looking for. Before and after every job interview we had a small conversation where he really helped me decide what was best for me. I'm now currently getting ready to sign the contract for my new job. And I'm really grateful that he helped me find it.

So, thank you for all your help Lee!
PHP developer

Bastiaan van der Haak

Met Lee heb ik een fijne samenwerking gehad. Op indeed.nl zag ik meerdere vacatures staan die aangeboden werden via Bold Company, waarna ik besloot contact met ze op te nemen. Daar heb ik mijn wensen besproken met Lee, waar hij vervolgens mee aan de slag is gegaan. Hij had al snel meerdere leuke aanbiedingen voor me, en uiteindelijk heb ik er in korte tijd een mooie baan uit kunnen halen!

Recente vacatures

Recente IT Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Specialist
Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden van IT-vacatures die bij jouw kwaliteiten matchen.
Begeleiding
We begeleiden, helpen en adviseren jou van A tot Z tijdens je sollicitatieproces.
Focus
Onze recruiters zijn gespecialiseerd per niche, regio en soort dienstverband. Driedubbele focus dus!
Eerlijk
Wij werken op basis van vertrouwen en transparantie. We doen niet aan warme broodjes.
Flexibel
Heb je vragen? We zijn altijd goed bereikbaar, ook buiten de standaard kantooruren om.
Data controle
Jij hebt controle over jouw data. Op ieder moment kun je jouw gegevens aanpassen of verwijderen.

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen