Voor kandidaten Waar helpen wij jou mee?

Een uitgebreide CV analyse

Een eerste indruk maak je maar 1 keer. Om uitgenodigd te worden voor een gesprek is een goed cv van groot belang. Onze consultants zien dagelijks tientallen cv’s voorbijkomen en door hun jarenlange ervaring zijn zij experts geworden in het verbeteren van cv’s. Zij zijn ook op de hoogte van de meeste traditionele vorm tot de nieuwste trend van solliciteren. Hierbij kan je denken aan de volgende vraagstukken:

  • Wat is de juiste opbouw van je cv?
  • Is mijn schrijfvorm juist?
  • Wat is de juiste lengte van mijn cv?
  • Welke informatie is relevant en wat niet?

Sollicitatietips

Er van uitgaande dat jij niet elke dag solliciteert hebben wij tips & tricks die jou verder kunnen helpen. Wij helpen dagelijks diverse kandidaten met het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Daarnaast weten wij ook wat er belangrijk is voor de functie waar jij op gesprek gaat. Hierbij kan je denken aan:

  • Hoe zorg ik voor een goede eerste indruk?
  • Welke vragen kan ik wel stellen en welke juist niet?
  • Waar moet ik tijdens het gesprek op letten?
  • Hoe kan ik het beste het gesprek afsluiten?

Arbeidsvoorwaarden

Een werknemer die van baan wil wisselen heeft regelmatig het gevoel dat hij bij een andere bedrijf meer kan verdienen. Dit blijft altijd een moeilijk onderwerp om te bespreken omdat vaak niet alle informatie transparant is binnen een organisatie.

Het is wel fijn om te weten wat je waard ben in de markt. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met salarisonderhandelingen van Junior software developers tot en met de meest ervaren Lead developers/architecten. Zij kunnen jou een goed onderbouwd advies geven van wat je kan verwachten zodat je goed voorbereid de salarisonderhandelingen in kan gaan.

Wat verdien je nou eigenlijk echt? Als je het sollicitatieproces succesvol hebt doorlopen en je krijgt een aanbieding dan wil je natuurlijk wel weten wat je onder aan de streep overhoudt. De secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen heel erg verschillen per werkgever en grote invloed hebben op je inkomen. Wij kijken naar je netto maandsalaris en nemen indien aanwezig pensioen, mobiliteitsvergoeding/ auto van de zaak, collectieve verzekeringen, 13e maand en winstuitkering mee in de berekening. Dit zorgt ervoor dat jij alle informatie hebt en een weloverwogen beslissing kan maken.

Carrière coach

Samen met jou bespreken wij wat jouw ambities zijn en waar jij heen wil met jouw carrière. Wij kijken of het verstandig is om van baan te switchen of juist niet. Mocht het verstandig zijn om een stap te gaan maken dan bespreken wij of wij dit samen kunnen realiseren.
Specialist
Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden van IT-vacatures die bij jouw kwaliteiten matchen.
Begeleiding
We begeleiden, helpen en adviseren jou van A tot Z tijdens je sollicitatieproces.
Focus
Onze recruiters zijn gespecialiseerd per niche, regio en soort dienstverband. Driedubbele focus dus!
Eerlijk
Wij werken op basis van vertrouwen en transparantie. We doen niet aan warme broodjes.
Flexibel
Heb je vragen? We zijn altijd goed bereikbaar, ook buiten de standaard kantooruren om.
Data controle
Jij hebt controle over jouw data. Op ieder moment kun je jouw gegevens aanpassen of verwijderen.

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen