Over ons Wij zijn Bold Company

Over ons

BOLD Company is een recruitmentbureau, gespecialiseerd in werving en selectie binnen de IT sector. Onze focus ligt voornamelijk op IT professionals die werkzaam zijn op het gebied van software development, -engineering en -developmentmanagement.

Groot bereik: Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij bedienen bedrijven en developers in zowel de Randstad als de provincie. Door met opdrachtgevers binnen én buiten de IT sector te werken, hebben wij een omvangrijk netwerk opgebouwd waardoor wij onze kandidaten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Driedubbele focus: Onze recruitment consultants hebben ieder hun eigen specialisme, regio en type dienstverband waarin ze actief zijn. Dit zorgt ervoor dat we de bedrijven en developers op een precieze manier met elkaar kunnen verbinden.

Even voorstellen

BOLD Company is in 2014 opgericht door ervaren recruiters met een uitstekende reputatie binnen de arbeidsbemiddeling in de IT sector. Sander Trommelen en Lee Hu hebben samen jarenlang voor één van de succesvolste recruitmentorganisaties binnen de IT gewerkt.

Hier leerden ze de IT-markt van binnen en van buiten kennen. Na vele jaren hard werken en vele developers succesvol te hebben bemiddeld naar een nieuwe baan, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuw hoofdstuk in hun carrière: BOLD Company. Inmiddels hebben we honderden developers mogen helpen aan een nieuwe uitdaging!

Missie

Onze missie is om op een persoonlijke wijze een brug te slaan tussen developers en bedrijven. Wij helpen organisaties in hun zoektocht naar de beste talenten binnen de IT sector, zodat ze hun volle potentieel kunnen realiseren en de juiste business doelen kunnen bereiken.

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Wij zien iedere bemiddeling als maatwerk, iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Wij gaan voor hoogwaardige service en kwaliteit voor zowel de bedrijven als de developers.

Lee Hu
Lee HuFounder
Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen.

Neem contact op

Specialist
Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden van IT-vacatures die bij jouw kwaliteiten matchen.
Begeleiding
We begeleiden, helpen en adviseren jou van A tot Z tijdens je sollicitatieproces.
Focus
Onze recruiters zijn gespecialiseerd per niche, regio en soort dienstverband. Driedubbele focus dus!
Eerlijk
Wij werken op basis van vertrouwen en transparantie. We doen niet aan warme broodjes.
Flexibel
Heb je vragen? We zijn altijd goed bereikbaar, ook buiten de standaard kantooruren om.
Data controle
Jij hebt controle over jouw data. Op ieder moment kun je jouw gegevens aanpassen of verwijderen.

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen