Voor opdrachtgevers Working better together

Recruitment

BOLD Company is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het vinden van gekwalificeerd IT personeel. Wij bemiddelen developers van elk niveau:

  • Junior developers
  • Medior developers
  • Senior developers
  • Lead developers
  • Architecten

 

Driedubbele focus: Onze recruitment consultants hebben ieder hun eigen specialisme, regio en type dienstverband waarin ze actief zijn. Dit zorgt ervoor dat we de bedrijven en developers op een precieze manier met elkaar kunnen verbinden.

Expertise

De recruitment consultants van BOLD Company hebben de ervaring en zijn getraind om technisch inhoudelijke gesprekken met developers en bedrijven te voeren. We beperken ons niet alleen tot de technische kennis maar bespreken ook zaken als doorgroeimogelijkheden, organisatiecultuur, flexibele werktijden en salarisstructuur.

Graag krijgen we een helder beeld van de organisatie om de kandidaten enthousiast op gesprek te laten komen. Wij verdelen onze recruitment teams in verschillende niches: .

  • .NET 
  • PHP
  • OutSystems & Mendix
  • Java
  • Front-end development

Working better together

Wij geloven in het working better together principe. Een goede samenweking is de beste manier om het optimale resultaat te behalen. Wij zien iedere bemiddeling als maatwerk, iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Wij gaan voor hoogwaardige service en kwaliteit voor zowel de bedrijven als de developers.

Onze recruitment consultants hebben jarenlange ervaring binnen de IT-branche. We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. We investeren wekelijks een aanzienbaar deel van onze tijd aan zelfstudie om meer kennis van de markt te vergaren. De IT sector is zeer dynamisch en wij vinden het belangrijk onszelf daarin mee te ontwikkelen.

We matchen op basis van kwaliteit maar ook op basis van persoonlijkheid. Alleen dan zullen alle partijen aan het einde van een proces met elkaar matchen, en dat is wat voor ons telt! We werken doelgericht om zo snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen, gaan wij meteen van start met zoeken.

Wij geloven sterk in onze service en daarom werken wij volledig op basis van No cure no Pay.

 

Plaats een opdracht

Specialist
Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden van IT-vacatures die bij jouw kwaliteiten matchen.
Begeleiding
We begeleiden, helpen en adviseren jou van A tot Z tijdens je sollicitatieproces.
Focus
Onze recruiters zijn gespecialiseerd per niche, regio en soort dienstverband. Driedubbele focus dus!
Eerlijk
Wij werken op basis van vertrouwen en transparantie. We doen niet aan warme broodjes.
Flexibel
Heb je vragen? We zijn altijd goed bereikbaar, ook buiten de standaard kantooruren om.
Data controle
Jij hebt controle over jouw data. Op ieder moment kun je jouw gegevens aanpassen of verwijderen.

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen