Onze werkwijze Wat kun je verwachten?

5-Stappenplan

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?

01. Kennismaking

We bespreken in een persoonlijk gesprek wat je motivatie is en waar jouw ambities liggen. Tijdens deze gesprekken wordt er gekeken naar wie jij bent als persoon en wat jou drijft als developer. Wat vind jij belangrijk bij een nieuwe IT-job? We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen om zo je wensen en vaardigheden perfect in kaart te brengen.

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

02. Mogelijkheden

Op basis van jouw wensen en vaardigheden, introduceren we je bij de meest interessante opdrachtgevers in ons netwerk. Bij het matchen wordt er in ieder geval rekening gehouden met de volgende facetten: de technische uitdaging, de locatie, de sfeer van het bedrijf en de arbeidsvoorwaarden. Zo zorgen we ervoor dat je de best passende vacatures voorgeschoteld krijgt!

Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!

03. Sollicitatiegesprek

Na het vinden van passende vacatures is het tijd voor de sollicitatiegesprekken. Tijdens het gehele traject zullen we je ondersteunen en adviseren en kun je ons als vraagbaak gebruiken. Vind je misschien spannend om te solliciteren? Wij helpen je graag met de voorbereiding. Aangezien wij onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we je perfect helpen!

De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!

04. Aanbieding

De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding! Dit is het moment waarin zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken. Onze consultants zijn zeer ervaren met dit soort situaties en zullen je adviseren tijdens de onderhandelingen zodat jij een topaanbieding mee naar huis neemt.

Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

05. Indiensttreding & Nazorg

Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend. Mocht je in de toekomst vragen hebben dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak helpen we graag. Ook zullen af en toe contact opnemen om te kijken hoe het met je gaat. We zijn natuurlijk reuzebenieuwd of je nieuwe baan aan alle hoge verwachtingen voldoet.

Recente vacatures

Recente IT Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen