Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

Over BOLD Company

In het kort

BOLD Company is een recruitmentbureau, gespecialiseerd in werving en selectie binnen de IT sector. Onze focus ligt voornamelijk op IT professionals die werkzaam zijn op het gebied van software development, -engineering en -developmentmanagement.

Groot bereik: Wij zijn werkzaam door heel Nederland waardoor wij zowel bedrijven en kandidaten uit de Randstad, als ook uit de provincie adviseren. Door met opdrachtgevers binnen én buiten de IT sector te werken, hebben wij een omvangrijk netwerk opgebouwd waardoor wij onze kandidaten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Veelzijdig talent: Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste software developers die op verschillende niveaus aan de slag willen gaan. Wij matchen de juiste kennis en ervaring met de juiste positie en werken met zowel junior, medior en senior software developers.

Diverse programmeertalen: Binnen het vakgebied van software development focussen wij ons op verschillende disciplines. De programmeertalen die binnen onze IT specialisatie vallen zijn:
✔ JAVA ✔ PHP ✔ .NET / C# ✔ ASP.NET MVC ✔ Core JavaScript ✔ Outsystems ✔ C++/ Embedded ✔ Front-end/ UX UI ✔ Ruby on Rails ✔ Python ✔ Mobile iOS Android ✔ Mendix ✔ Sharepoint

Even voorstellen

BOLD Company is in 2015 opgericht door ervaren recruitment consultants met een uitstekende reputatie binnen de arbeidsbemiddeling in de IT sector. Sander Trommelen en Lee Hu hebben samen jarenlang voor één van de succesvolste recruitmentorganisaties binnen de IT gewerkt. Hier leerden zij de IT-markt van binnen en van buiten kennen.

Na vele jaren hard werken en talloze mensen succesvol te hebben bemiddeld naar een nieuwe baan, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuw hoofdstuk in hun carriere: BOLD Company.

Missie

Ons doel is kandidaten met bedrijven te matchen op basis van kennis, werkervaring en persoonlijkheid. Wij helpen organisaties in hun zoektocht naar de beste talenten binnen de IT sector, zodat ze hun volle potentieel kunnen realiseren en de juiste business doelen kunnen bereiken.

Tegelijkertijd, helpen wij kandidaten bij het vinden van hun droombaan en bieden daarbij professionele begeleiding vanaf het begin tot het einde van een sollicitatieproces.