Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

Speerpunten van Bold Company

Werkwijze

Bold Company gelooft dat je met samenwerking meer kan bereiken. Dat is en zal altijd het uitgangspunt zijn van onze werkwijze. Wij weten uit ervaring dat elk recruitment vraagstuk anders is en daar passen wij onze service op aan.

Netwerk

Ons netwerk is continu aan het groeien en daar zijn we dan ook trots op! Zo hebben wij bijvoorbeeld +5000 software development vacatures in kaart, staan wij in contact met circa 2500 softwarebedrijven en hebben meer dan 150 vacatures online staan op verschillende vacaturesites.

Specialisaties

Als je met vakspecialisten wilt sparren dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze focus ligt dan ook alleen op de IT sector. Wij weten wat er speelt op de markt en welke technieken er hot zijn op dit moment. Onze consultants spenderen dan ook minimaal 10% van hun tijd aan trainingen en kennisvergaring.

Snelheid

De IT sector is dynamisch en dat vinden wij geweldig! Gecombineerd met ons netwerk en de IT kennis van onze consultants kunnen we daarom snel, efficiënt en doeltreffend werken voor zowel de kandidaten als voor onze opdrachtgevers.

Prijs

Onze consultants werken maar al te graag en voor niets voor de kandidaten. Voor onze opdrachtgevers hebben wij een prijs die aantrekkelijk is. Het is transparant, flexibel en gericht op het creëren van lange termijn relaties.

Kwalificaties

Wij spreken alle kandidaten uitgebreid voordat wij überhaupt maar iets gaan ondernemen. 100% en geen uitzonderingen. Waarom? Wij vinden het belangrijk om precies te weten wat de kandidaat wil en kan. Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. Wij zeggen niet alleen dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, maar wij maken het ook waar.