Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

BOLD Company

Werving en Selectie

BOLD Company is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het vinden van gekwalificeerd IT personeel. Wij bemiddelen developers van elk niveau:

  • Junior developers
  • Medior developers
  • Senior developers
  • Lead developers
  • Architecten

Profielschets

De consultants van BOLD Company hebben de ervaring en zijn getraind om technisch inhoudelijke gesprekken met developers en bedrijven te voeren. We beperken ons niet alleen tot de technische kennis maar bespreken ook zaken als doorgroeimogelijkheden, organisatiecultuur, flexibele werktijden en salarisstructuur. Graag krijgen we een helder beeld van de organisatie zodat we een goede kandidaat weten te enthousiasmeren en jullie merk zo kunnen onderscheiden van de andere bedrijven.

Working Better Together

Bij BOLD Company geloven we dat samenwerken de beste manier is om het optimale resultaat te behalen. Wij zien iedere bemiddeling als maatwerk, iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Wij gaan voor hoogwaardige service en kwaliteit. Onze consultants hebben jarenlange ervaring binnen de IT-branche. Er hoeft ons niet uitgelegd te worden wat het verschil tussen Java en Javascript is. Meepraten over de nieuwste versie van Angular? Geen probleem! We investeren wekelijks een aanzienbaar deel van onze tijd aan zelfstudie om meer kennis van de markt te vergaren. De IT sector is zeer dynamisch en wij vinden het belangrijk onszelf daarin mee te ontwikkelen. Niets is namelijk vervelender dan een recruiter die zijn vak niet verstaat. We matchen op basis van kwaliteit maar ook op basis van persoonlijkheid. Alleen dan zullen alle partijen aan het einde van een proces met elkaar matchen, en dat is wat voor ons telt! We werken doelgericht naar het eindresultaat toe. Je hebt 1 vast contactpersoon. Achter jouw contactpersoon staat een team dat samen op zoek gaat naar de perfecte kandidaat! Na een uitgebreid kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen, gaan wij meteen van start met zoeken. Wij geloven sterk in onze service en daarom werken wij volledig op basis van No cure no Pay.