Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

Wat kun je verwachten?

Het veranderen van baan is een serieuze stap waar veel tijd en energie in gaat zitten. Hieronder schetsen wij een beeld van hoe jouw traject eruit zal gaan zien in 5 simpele stappen. Dit proces neemt over het algemeen, afhankelijk van de beschikbaarheid van alle partijen, niet meer dan 2 à 3 weken in beslag.

Stap 01 - Uitvoerige intake

Wij starten het proces altijd met een uitvoerige kwalificatie om te kijken wie jij bent als persoon. Onze consultants zullen jou op je gemak stellen zodat jij jezelf kan zijn tijdens het gesprek. Heb jij liever dat wij contact met je opnemen na werktijd? Dan is dit ook mogelijk. Samen bespreken we jou CV en kijken we waar jouw wensen en ambities liggen. Daarnaast kijken wij ook altijd wat jouw beweegredenen zijn voor de overstap naar een nieuwe baan en daarnaast wat de redenen zijn geweest waarom je in het verleden van baan ben gewisseld. Aan de hand van al deze punten kunnen wij jou koppelen aan de klanten die voor jou interessant zijn.

Stap 02 – Mogelijkheden bespreken

Door de uitvoerige kwalificatie weten wij wat je wil en kan en gaan wij dit koppelen aan de klanten die voor jou interessant zijn. Er wordt hier dan natuurlijk rekening gehouden met locatie, bedrijfscultuur en technieken waar ze mee werken. Onze consultants zijn goed op de hoogte van wat onze klanten zoeken, welke vacatures er op dit moment openstaan en welke vacatures binnenkort beschikbaar komen! Bij de bedrijven die jij interessant vind gaan wij er voor zorgen dat je langs kan gaan voor een kennismakingsgesprek.

Stap 03 – Volledige begeleiding

Met jouw technische en persoonlijke skills in combinatie met ons netwerk en sollicitatie begeleiding kunnen wij samen het verschil maken. Omdat wij onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen wij jou alle ins & outs geven over de functie, organisatie en wat er van jou wordt verwacht. Is het voor jou al lang geleden dat je een sollicitatie gesprek hebt gehad? Of vind je het misschien gewoon lastig? Dan zijn onze consultants er voor jou om er voor te zorgen dat je goed voor de dag komt. Wij zijn er voor je vanaf het eerste gesprek tot het moment dat jij het contract ondertekend.

Stap 04 – Afronding proces

De eerste gesprekken zijn gevoerd en je gaat nu richting de afronding van je sollicitatieproces. Dit is de fase waarin zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden worden behandeld. Onze consultants zijn zeer ervaren in dit soort situaties en kunnen jou hierin ondersteunen. Aangezien wij in de kwalificatiefase al hebben besproken wat jouw behoeften zijn in combinatie met de besproken voorwaarden van de klant zorgen wij dat het proces soepel afgerond kan worden.

Stap 05 – Indiensttreding & Nazorg

Vanaf het eerste gesprek hebben wij naar dit moment toegeleefd! Jij hebt de baan gevonden die aan jouw wensen en eisen voldoet. Gedurende jouw proefperiode houden wij nog contact met jou voor het geval dat jij nog vragen hebt en omdat wij het leuk vinden om te horen hoe het met je gaat.