Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

Waar helpen wij jou mee?

CV analyse

Een eerste indruk maak je maar 1 keer. Om uitgenodigd te worden voor een gesprek is een goed cv van groot belang. Onze consultants zien dagelijks tientallen cv’s voorbijkomen en door hun jarenlange ervaring zijn zij experts geworden in het verbeteren van cv’s. Zij zijn ook op de hoogte van de meeste traditionele vorm tot de nieuwste trend van solliciteren. Hierbij kan je denken aan de volgende vraagstukken:

  • Wat is de juiste opbouw van je CV?
  • Is mijn schrijfvorm juist?
  • Wat is de juiste lengte van mijn CV?
  • Welke informatie is relevant en wat niet?

Sollicitatietips

Er van uitgaande dat jij niet elke dag solliciteert hebben wij tips & tricks die jou verder kunnen helpen. Wij helpen dagelijks diverse kandidaten met het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Daarnaast weten wij ook wat er belangrijk is voor de functie waar jij op gesprek gaat. Hierbij kan je denken aan:

  • Hoe zorg ik voor een goede eerste indruk?
  • Welke vragen kan ik wel stellen en welke juist niet?
  • Waar moet ik tijdens het gesprek op letten?
  • Hoe kan ik het beste het gesprek afsluiten?

Arbeidsvoorwaarden

Een werknemer die van baan wil wisselen heeft regelmatig het gevoel dat hij bij een andere bedrijf meer kan verdienen. Dit blijft altijd een moeilijk onderwerp om te bespreken omdat vaak niet alle informatie transparant is binnen een organisatie.
Het is wel fijn om te weten wat je waard ben in de markt. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met salarisonderhandelingen van Junior software developers tot en met de meest ervaren Lead developers/architecten. Zij kunnen jou een goed onderbouwd advies geven van wat je kan verwachten zodat je goed voorbereid de salarisonderhandelingen in kan gaan.

Wat verdien je nou eigenlijk echt? Als je het sollicitatieproces succesvol hebt doorlopen en je krijgt een aanbieding dan wil je natuurlijk wel weten wat je onder aan de streep overhoudt. De secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen heel erg verschillen per werkgever en grote invloed hebben op je inkomen. Wij kijken naar je netto maandsalaris en nemen indien aanwezig pensioen, mobiliteitsvergoeding/ auto van de zaak, collectieve verzekeringen, 13e maand en
 winstuitkering mee in de berekening. Dit zorgt ervoor dat jij alle informatie hebt en een wel overwogen beslissing kan maken.

Carrière coach

Samen met jou bespreken wij wat jouw ambities zijn en waar jij heen wil met jouw carrière. Wij kijken of het verstandig is om van baan te switchen of juist niet. Mocht het verstandig zijn om een stap te gaan maken dan bespreken wij of wij dit samen kunnen realiseren.