Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

Referenties

Frank Van Papenrecht Senior PHP developer:

Ik heb hele goede ervaringen met Lee. We hebben in diverse prettige gesprekken interessante vacatures doorgenomen, waarbij Lee duidelijk heeft laten zien zich in mensen te verdiepen om de beste match te vinden tussen werkgever en werknemer. Lee is daarbij zeker niet opdringerig; hij is reeel, weet dat de arbeidsmarkt voor IT-ers goed is en laat de werkzoekende is zijn waarde. Dat zie je niet bij alle recruiters en dat maakt de samenwerking met Lee erg prettig.

Sylvester Machielse Senior software developer:

Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.

Bas Paap Senior .NET developer:

"Hele prettige samenwerking. Sander wist goed in te schatten welk niveau ik had en wat ik precies zocht in een werkgever. Toch kwam hij daarnaast met een aantal onverwachte vacatures die niet helemaal aan leken te sluiten bij wat ik zocht, maar na een of twee gesprekken wel degelijk hele interessante opties bleken te zijn. De communicatie met Sander is heel gemakkelijk en hij kwam steeds snel bij me terug met antwoorden of resultaten. Ook heeft hij buitengewoon goede arbeidsvoorwaarden voor me weten te onderhandelen. Kortom, een fijne persoonlijke aanpak, goede communicatie en heel goede resultaten."

Nordin Ahdi Outsystems Consultant:

"Wie op zoek is naar een volgende stap of nieuwe uitdaging binnen de IT sector en samen wilt werken met een specialist die jouw wensen en doelen helpt te "finetunen", een breed netwerk aan connecties geniet, jou door dik en dun blijft adviseren en steunen, altijd voor je klaar staat en pas rust als hij jouw wens(en) heeft volbracht, die wil ik van harte adviseren om eens met Lee in gesprek te gaan en zelf te ontdekken wat ik heb ervaren. Lee, je bent een topper!"

Robin Witteman Senior Software Engineer:

"Lee heeft mij benaderd met een mogelijkheid waarvan ik in eerste instantie meer informatie wilde. In tegenstelling tot veel andere recruiters, vroeg Lee mij niet direct om mijn cv, deed hij niet geheimzinnig over wie de klant was en ook niet moeilijk over wat de vacature was. Het risico is dan natuurlijk dat ik zelf de klant benader, maar juist door deze aanpak had ik vertrouwen in Lee. Lee heeft mij verder goed begeleid in het daaropvolgende traject en ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Sean Schouten Software Architecture and Engineering:

"Geen ruis. Matches van niveau. Matches die ook echt matchen. Sander is jammer genoeg het type recruiter die hedendaags moeilijk te vinden is. Van het allereerste contactmoment tot en met d-day zat twee weken tijd. In deze twee weken heeft Sander bij zes organisaties gesprekken gepland. Twee oriënterende gesprekken bij organisaties die net op de grens lagen van wel/niet matchen waarin ik inzichten heb verworven in wat het is dat ik wil. De vier overige gesprekken waren absoluut "on-the-money". Hoewel ik een best wel open-minded individu ben had ik van de organisatie waar de keuze uiteindelijk op is gevallen vooraf bedacht dat het geen match kon zijn. Achteraf moet ik Sander bedanken voor zijn inzichten en overtuigingskracht. Zonder deze kwaliteiten was de kans erg klein dat ik bij de organisatie waar ik nu werkzaam ben op gesprek was geweest. Dankjewel Sander! Ik vond het erg fijn om met jou de volgende stappen in mijn carrière te maken. Mocht het ooit weer kriebelen, dan ben jij de aangewezen persoon!"

Micha Demmers Senior Software Ontwikkelaar:

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

Richard Loupatty Software Developer Mendix:

"Als freelancer besloot ik op een geven moment naast .NET, Mendix low-code ‘erbij te doen’. In de daaropvolgende periode ging ik naarstig op zoek naar Mendix-projecten. In de zoektocht naar meer Mendix ervaring stuitte ik op Bold Company. Sander Trommelen belde mij meteen op en in ons eerste gesprek maakte ik hem al duidelijk dat ik niet voor een vast contract ging. De stap van freelance naar een vast contract is een stap waarbij vooral gevoelens de boventoon voeren, dus dat doe je niet zomaar. Na een aantal gesprekken heeft hij mij toch weten over te halen om vrijblijvend een gesprek aan te gaan bij een Mendixpartner. Dat triggerde ook meteen om (via andere buro’s) bij andere Mendix-patrtners een gesprek te beginnen. Sander bleef daarna echter met veel belangstelling te informeren naar ‘waar ik zat’ in het traject en zal ongetwijfeld hard aan het werk zijn gegaan om mij en 'zijn' Mendixpartner tot elkaar te brengen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een hele goede, mooie aanbiedingen van meerdere Mendixpartners. Tot op het laatste nippertje was de kans groot dat het bij freelancen zou blijven, maar vandaag getekend voor een vast dienstverband. Bij een bedrijf, waar het gevoel van en ruimte voor ondernemerschap duidelijk aanwezig is. Het juiste bedrijf voor mij en door Sander vertegenwoordigd. Ik blij, het bedrijf blij."

Hugo Ernst Mendix Consultant:

"Lee is een professionele recruiter die zich goed kan inleven in de kandidaat. Het is fijn om met Lee op een informele wijze te kunnen bespreken wat je skills zijn, waar je ambities liggen en wat de mogelijkheden zijn binnen de markt . Daarnaast heeft hij ook goede tips die het verschil kunnen maken gedurende het proces van solliciteren. Kortom, Lee heeft mij bijzonder goed begeleid en daar ben ik hem dankbaar voor."

Miguel Seabra Melo OutSystems Technology Specialist:

"I have recently had the pleasure to interact with Sander when he reached out to me to make me aware of a very interesting work proposition. Throughout the whole process, Sander was courteous and showed a remarkable willingness to help and answer any question, even beyond the specifics of the position. I would openly recommend Sander for his professionalism and friendliness!"

Floris Venhuizen Software Engineer:

"Na mijn afstuderen zocht ik naar een nieuwe uitdaging, BOLD Company heeft mij daarbij geholpen. Sander was mijn contactpersoon en het contact was erg prettig. Communicatie was vlot en reactie was snel. Ik ben zeer tevreden over de diensten van BOLD Company!"

Richard Edens CDO (Chief Design Officer):

"Lee Hu is een buitengewoon sociale man die echt probeert het beste te realiseren voor zijn klanten. Ik ken hem als een iemand waarmee ik ontzettend goed kon schakelen. Iemand die begrip had voor mijn persoonlijke situatie en wensen. Hij heeft me aan een prachtige nieuwe uitdaging geholpen. En ik beveel hem van harte toe!, Bedankt Lee"

Jeroen Wernsen Product Owner:

"I consider myself lucky that Li was my recruiter. After a very extensive intake and because of his large amount of contacts in the field, he was able to find me a lot of well-matched opportunities. With his excellent communicative skills and good understanding of the recruitment process he coached me thoughout the entire process, guiding me with good advice me untill a contract was signed at my number 1 choice."

Lennart Kraak Outsystems Expert Web Developer - Senior Outsystems Consultant:

"Toen Lee mij op het juiste moment benaderde met een leuke functie, deed hij dat met een net bericht. Ook in de verdere communicatie, zowel telefonisch en per mail, kwam hij over als iemand die zijn best voor je doet en interesse heeft in je wensen. Hij kon mij voorzien van goede adviezen tijdens het traject, wat heeft geresulteerd in een mooie functie bij een leuk bedrijf."

Hans de Ree Co-Creatie Manger:

"Lee van Bold Company is een zeer warme, professionele intermediair, waarmee het prettig werken is. Wat andere bureaus beloven, doet hij. Tevredenheid van kandidaat en werkgever is voor hem echt het allerbelangrijkst. Ook al konden we zijn kandidaat niet plaatsen, we houden een zeer prettig gevoel over aan de samenwerking. Een dikke aanrader!!"

Dimitri Duvanskij Programmeur:

"Snelste recruiter ooit!
Om 11:00 sprak ik Lee voor het eerst, om 14:00 had ik al een sollicitatiegesprek, iets voor 17:00 had ik mijn contract binnen en dat allemaal op dezelfde dag. Plus overmorgen mag ik al beginnen bij mijn nieuwe baan."

Rawi Bodha Low Code Developer:

"Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Lee Hu mij zeer goed geholpen. Hij hield mij altijd netjes op de hoogte van alle updates zonder opdringerig te zijn en altijd bereikbaar voor vragen en gaf uitstekend advies. Ik beveel Lee zeker aan als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging!"

Lars Wesselius Software Engineer:

"Lee heeft me op een goede en nette manier begeleid naar een nieuwe positie. Ik ben erg tevreden met hoe het contact tussen mij en Lee ging."

Selwyn de Jonckheere OutSystems consultant:

"Ik ben via Lee van Bold Company bij Transfer Solutions terecht gekomen. Aanvankelijk heb ik op een andere vacature gesolliciteerd via Bold, nadat daar geen match bleek in te zetten heeft Lee een intake gedaan en op basis daarvan een aantal vacatures aangeboden die goed aansluiten op mijn interesse en ervaring. Lee heeft mij in het traject uitstekend begeleid, zowel op persoonlijk gebied als in mijn cariereplan. Uiteindelijk hebben we samen een weloverwogen keuze kunnen maken en heb ik bij een hele mooie werkgever kunnen beginnen."

Filipa Rebelo OutSystems Developer:

"I'm very thankful to have been contacted by Sander to look for other job opportunities. I was not searching for nothing but his linkedin message rose my interest. Sander is very professional, cordial and enthusiastic, always caring about how the things are going with me. I couldn't be more happy because he found a great company to work on.

Rivelino Marica Software Engineer:

"It’s my pleasure to provide this recommendation for Sander Trommelen as he pursues the Senior Consultant position with BOLD Company. As a Software Developer on the Dutch IT market for the past years, I had contact with Sander on a day-to-day basis. He has impressed me with his warmth, wisdom, and kindness online, over the phone, and in person. Sander Trommelen embodies a “customer-centric” philosophy and delivers an extraordinary recruitment experience to his clients.
A few months ago, for example, he spent an hour talking with me about my position and future wishes. And used this information to find the right company for me. And he did. I'm confident that Sander can find good Software developer positions for his clients, add interesting IT Companies. Thank you Sander."

Ivan Codo-Sotelo Software engineer:

"Sander is a honest person who listens very carefully to my wishes and needs. He found a good match for me, introduced me to a great company, and gave actionable suggestions on how to increase my chance of getting hired. This resulted in a nice contract. Beside that Sander helped me with all the information I needed to relocate. In the first days after arriving in Amsterdam I needed help to get documents, and find my way into the city, and Sander helped me in all these situations. He definitely is the person that you need if you are moving to another country, now I'm employed after only 6 days after arrived in Amsterdam. If you ever need a job I would definitely recommended Sander."

Reinier Klarenberg Programmeur:

"Sander has given me an exciting challenge, from Java to C#, which is a lot of fun! During the process of finding me a job I have build up confidence Sander was able to deliver results, mainly due to the fact he explains what is real and what is not. Now working for a company he has suggested, I am convinced he is able to discover what my preferences were when looking for a job whilst not telling him the entire story."

Marian Hristov Mobile Application Developer:

"After my recent experience of working with Sander I can summarise that he is really responsible and pursuing to finish every task in the shortest term possible. Without his personal responsibility and strong initiative to arrange the best conditions available for its recruiters I wouldn't have the amazing position I have today."

Kasper van der Heijden Backend Developer

"Sander heeft een mooie job voor mij gevonden. Hij is behulpzaam, en vlot!"

Martijn de Graaf .NET Consultant:

"Very professional and personal company. They really know how to help you! Super happy with the cooperation and landed the perfect job!!"

"Niek den Breeje Developer"

"Fun, friendly and straightforward guy. Has helped me make massive steps in my career. Recommend!"

Michael Hansmar Senior Software Engineer:

"Sander heb mij goed geholpen om mijn laatste baan te vinden. Hij is professional en heel hulpvol maar heb ook tijd voor wat gezelligheid. Het is een genoegen geweest om met Sander samen te werken."

Marco de Jong .NET developer

" I've met Lee when I was looking for a new job. He contacted me on my mobile just hours after I responded to a job offer that was offered through Bold Company. We've spent a hour or so on the phone where he asked me some very to the point questions about the job that I'm looking for.

Over the past few weeks he gave me some job opportunities that were just what I was looking for. Before and after every job interview we had a small conversation where he really helped me decide what was best for me. I'm now currently getting ready to sign the contract for my new job. And I'm really grateful that he helped me find it.

So, thank you for all your help Lee! "

Bastiaan van der Haak PHP developer

" Met Lee heb ik een fijne samenwerking gehad. Op indeed.nl zag ik meerdere vacatures staan die aangeboden werden via Bold Company, waarna ik besloot contact met ze op te nemen. Daar heb ik mijn wensen besproken met Lee, waar hij vervolgens mee aan de slag is gegaan. Hij had al snel meerdere leuke aanbiedingen voor me, en uiteindelijk heb ik er in korte tijd een mooie baan uit kunnen halen! "