Op zoek naar een nieuwe baan in de IT sector?
Bekijk onze openstaande IT vacatures of upload je CV.

BOLD & opdrachtgevers

Ervaren in IT software development

BOLD Company is een recruitmentbureau met meerdere jaren ervaring dat gespecialiseerd is in het vakgebied IT. Wij bemiddelen developers van elk niveau:

  • Junior developers
  • Medior developers
  • Senior developers
  • Lead developers/architecten

Experts in Recruitment

De consultants van BOLD Company hebben de ervaring en zijn getraind om technisch inhoudelijke gesprekken met developers en bedrijven te voeren. We beperken ons niet alleen tot de technische kennis maar bespreken ook zaken als: doorgroeimogelijkheden, organisatiecultuur, flexibele werktijden en salarisstructuur ter sprake. Graag bespreken krijgen we een helder beeld van de organisatie zodat we een goede kandidaat weten te enthousiasmeren en jullie merk zo te onderscheiden van de concurrent.

“Working Better Together”

Bij Bold Company staat samenwerken in alles centraal. Zo heb je altijd 1 vast contactpersoon. Achter jouw contactpersoon staat een team die samen op zoek gaat naar de kandidaat waarnaar jij op zoek bent. Wij hebben veel geïnvesteerd in het opleiden van onze teams. Iedereen heeft zijn of haar specialisatie en investeert wekelijks minimaal 10% van de tijd aan zelfontwikkeling om meer kennis te vergaren. Zo beperken zij zich niet alleen tot de hedendaagse methoden en technieken. Zij blijven innoveren en zichzelf door ontwikkelen. Zij hebben bijvoorbeeld de tijd en ruimte om zich te verdiepen in de nieuwe Java 8 of Mobile development. De IT sector is zeer dynamisch en wij vinden het belangrijk onszelf daarin mee te ontwikkelen. Deze kennis zorgt ervoor dat zij beter door kunnen vragen tijdens de kwalificatie van de kandidaten en zo ook een betere match voor jou kunnen maken.